Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

Montmartre in Moerkapelle

Met het idee vanuit Frankrijk om het dorp een extra naam te geven, kwam vorig jaar het idee om een Mini-Montmartre te organiseren waarbij de ondernemers van de winkelstraat een steentje bijdragen. Moerkapelle heet deze dag Village Fleuri.

Dit jaar staat de Montmartre ook in het teken van goede doelen!

De opbrengst van de bloemenkraam wordt geschonken aan Stichting De Hoop GGZ. Deze christelijke organisatie zet zich in voor mensen die psychische hulp nodig hebben. Wilt u meer weten over deze organisatie? Dat kan! Op de Montmartre is een werknemer van De Hoop GGZ aanwezig om u meer te vertellen over het werk dat zij doen. Daarnaast komt er een kraam met knuffels voor KIKA en een kraam waarvan de opbrengst naar kinderen op Lesbos gaat.

Ook dit jaar komt er een tijdelijke jeu-de-boulesbaan, een springkussen, handgeschept papier, lokale ondernemers die hun spullen verkopen, suikerspinnen, ijs, slush puppies, stroopwafels, een kinderbungee, een barbecue en schilders die hun ware kunsten komen laten zien en nog veel meer!

Dus ben jij een echte cultuursnuiver? Heb jij een creatieve geest en wil je meedoen? Of wil je simpelweg genieten van de gezellige sfeer?

Kom dan aanstaande zaterdag 8 juni naar onze Montmartre in de Dorpsstraat van Moerkapelle! Van 09:30 tot 16:00 uur.

Foto: Annette van den Berg