Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Morgen straatkerstbomen aanvragen!

Het decemberstraatfeest gaat van start. Het is een mooie traditie! Net zoals ieder jaar geeft Stichting ZO! in totaal 100 kerstbomen weg. Wil jij ook een Kerstboom voor jouw straat aanvragen?

Dat kan vanaf zaterdag 11 november om 11.00 uur op www.zovoorelkaar.nl. Wees er op tijd bij, want de ervaring is dat het snel gaat en de bomen snel verdeeld worden over heel Zuidplas. De boom wordt vanaf woensdag 6 december geleverd, inclusief standaard. Er zijn honderd bomen, dus wees op tijd met inschrijven.

Het idee is dat de boom een centrale plaats krijgt in de straat en de spil gaat vormen voor hartverwarmende ontmoetingen en activiteiten. Met jouw aanmelding voor het decemberstraatfeest neem je dus ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk buren te enthousiasmeren en te betrekken om samen aan de slag te gaan. Om te helpen kan je bij de kerstboom een versierpakket aanvragen voor groot en klein. Dit kan je aanvragen via communicatie@stzo.nl

Stichting ZO! ontvangt graag achteraf enkele leuke foto’s van de kerstboom in de straat. Laat de kans dus niet voorbijgaan, december is de ideale maand om met jouw buren eens een gezellig feestje te organiseren!