Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle Moordrecht

Ome Joop en de Paniekzaaiers komen naar Moordrecht en Moerkapelle

Op donderdagochtend 26 oktober 2023 is er een muzikale activiteit bij de Verhalengroep te Moordrecht. Ome Joop en de Paniekzaaiers zullen gaan optreden met Oud Hollandse liederen.
Het optreden vindt plaats in de grote zaal van De Zespunt, aan de. Molenlaan 1a in Moordrecht. Vanaf 9.45 uur gaan de deuren open en om 10.00 uur start het optreden.
De Verhalengroep van Sstichting ZO! nodigt iedereen uit die met Ome Joop en de Paniekzaaiers mee wil komen zingen en maakt dan ook graag kennis met belangstellenden voor de Verhalengroep. Uiteraard is er koffie/thee met wat lekkers.

Ome Joop neemt boekjes mee zodat er meegezongen kan worden en natuurlijk mag er ook een dansje gewaagd worden. Rond 12.00 uur is het afgelopen.
Hetzelfde ensemble zal ook op 9 november 2023 optreden in Dorpshuis Op Moer,. Raadhuisstraat 40 te Moerkapelle. Aanvangstijd is 9.30 uur en rond 11.30 uur sluiten ze af.


De Verhalengroep en Ouderenadvies van Stichting ZO! kijken ernaar uit ieder te ontmoeten!
Aanmelden voor deze activiteiten is niet verplicht. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar ouderenadvies@stzo.nl of bellen met 0180-474222.