Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

Trekkertrekkie Moerkapelle op 3 juni

Zaterdag 3 juni 2023 is er weer Trekkertrekkie Moerkapelle. Van 9:00 tot 21:00 uur zullen er aan de Herenweg meer dan 300 Trekkers en Trucks gaan strijden om het eremetaal.


Naast de standaard klassen met veel deelnemers uit de regio, komen ook de Pick-ups, Dames klasse, Bedrijven klasse en Diverse Sport klasse weer op de baan. Dit jaar wordt er ook net als vorig jaar een competitie punten wedstrijd verreden van de Hypropullers en de VTN Trucks, de VTN komt dit jaar met alle klassen competitie rijden! Dat betekend dat er nog meer sport en super sport trekkers en Trucks op de baan gaan komen.


Voor de kinderen zal er ook weer genoeg te doen zijn. Er zijn meerdere springkussens, een stormbaan, een ballonnen clown, speelzand, schminken, een zweefmolen, een kinder-trekkertrekbaan, minikraantjes, en een traptrekker-parcours, trampolines en nog meer.

Dit jaar zet Trekkertrekkie Moerkapelle zich in voor de stichting KIKA! Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker, KIKA financiert wetenschappelijk onderzoek gericht op minder pijn tijdens behandelingen, een betere kans op genezing en een betere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Bij de in/uitgang zal ook een melkbus staan waar bezoekers een steentje bij kunnen dragen.

De entree bedraagt 13,- in de online voorverkoop en 15,- aan de deur, en is voor kinderen t/m 12 jaar gratis (Alle kinderactiviteiten en het parkeren zijn gratis). Voor de online ticket verkoop en meer informatie over het programma en de deelnemerslijsten kunt u kijken op de website www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl en op de facebook pagina Trekkertrekkie Moerkapelle.

Onze sfeerimpressie van 2022 is te vinden op Facebook