Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Inschrijving 32ste de Koornmolen Lions Rottemerenloop open

Voor de 32ste keer organiseert Lionsclub Zevenhuizen de bekende de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 17 juni 2023. Ook dit jaar start de loop aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen bij Recreatiepark de Koornmolen en kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van BeweegpuntBas.

Dit jaar organiseert Lionsclub Zevenhuizen voor de 32ste keer de Koornmolen Lions Rottemerenloop op zaterdag 17 juni. “Afgelopen jaar was het weer mogelijk en gelijk hadden we te maken met niet echt ideale loopomstandigheden, namelijk tropische temperaturen.“ vertelt loopcommissievoorzitter Gert Jan Freeke, “maar gelukkig konden we weer veel lopers verwelkomen en hadden we op het laatste moment extra verzorgingsposten ingericht. We hopen dit jaar op wat mindere extreme omstandigheden en dat de lopers kunnen genieten van de prachtige omgeving.”
Zoals gebruikelijk is de start van de 5, 10 en 15 kilometer om 11:00 uur bij Recreatiepark de Koornmolen en loopt de loop door een prachtige polder- en natuurgebied de Rottemeren. Voor de kinderen is de Jan Visser kidsrun met 1,0 en 1,5 kilometer met starttijd 10:00 uur.

De volledige opbrengst gaat naar goede doelen. Freeke “Met ons motto ‘We Serve’ ondersteunen we met deze loop bijvoorbeeld Team Zeparo (deelnemers Roparun ten bate van mensen met kanker), de Zonnebloem, het Leger des Heils en nog meer doelen”.

Loopt u en/of uw kind ook mee met de Koornmolen Lions Rottemerenloop? Vooraf kan er al online ingeschreven worden via www.lionsclubzevenhuizen.nl. Ook kan er op zaterdag 17 juni vooraf nog ter plekke ingeschreven worden. Via Facebook zal Lionsclub Zevenhuizen ook regelmatig nieuwsberichten plaatsen.