Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Voorjaarsconcert Symfonisch Blaasorkest Da Capo en Kunst Na Arbeid

Op zaterdagavond 18 februari geeft Symfonisch Blaasorkest Da Capo samen met fanfareorkest Kunst Na Arbeid een voorjaarsconcert in de St. Josephkerk (Kerklaan 20 te Nieuwerkerk aan den IJssel). De aanvang is 20.00 uur
Symfonisch Blaasorkest Da Capo komt uit Nieuwerkerk aan den IJssel en fanfareorkest Kunst Na Arbeid komt uit Koudekerk aan den Rijn.
De toegang van de avond is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Da Capo en KNA zullen een gevarieerd programma presenteren. Na afloop is er gelegenheid om nog gezellig samen wat te drinken.

Het Symfonisch Blaasorkest Da Capo staat sinds februari 2017 onder leiding van Dominique Capello. Da Capo is een zittend orkest en vormt met jong en oud een enthousiaste groep, die als doel heeft: met veel plezier muziek maken. Het repertoire is zeer veelzijdig, van pop tot klassiek, van filmmuziek tot een leuke mars. Da Capo organiseert zelf concerten, maar verzorgt ook regelmatig op uitnodiging concerten.
Kijk voor meer informatie op https://dacapo-nwk.nl/

Het Fanfareorkest Kunst Na Arbeid bestaat op dit moment uit circa 25 enthousiaste, musicerende leden van jong tot oud en wordt muzikaal bijgestaan door een basgitaar en staat onder leiding van dirigent Maarten Tempelman. Het repertoire is zeer variërend en loopt uiteen van een echt fanfare stuk tot musical- en filmmuziek en van oude hits tot hedendaagse meezingers. KNA is een concerterende fanfare en loopt dus niet op straat, maar geeft graag zittend binnen- en buitenconcerten.
Kijk voor meer informatie op https://kna-koudekerkadrijn.nl/