Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Onderhoud Catgesbrug: Brug 5 dagen afgesloten in juni 2024

De slijtlaag van de Catgesbrug in Zevenhuizen is aan vervanging toe. Aannemer Batec zal daarom in juni 2024 de bovenste laag van de brug vervangen. Deze werkzaamheden zullen vijf dagen duren, waardoor de brug afgesloten zal zijn voor verkeer. De startdatum voor het onderhoud is maandag 3 juni 2024, en de verwachting is dat de werkzaamheden binnen vijf werkdagen voltooid zullen zijn. Bij regen en kou kan de planning echter uitlopen, omdat droog weer essentieel is voor de werkzaamheden.

Gedurende deze periode zal de brug ook niet geopend kunnen worden voor vaarverkeer. Dit zal duidelijk aangegeven worden met borden.

Parkeerverbod Burgemeester Boerstraat

Vanwege de smalle breedte van de Burgemeester Boerstraat is het tussen 7.00 en 21.00 uur verboden om te parkeren. Dit verbod is ingesteld om ervoor te zorgen dat vrachtwagens elkaar kunnen passeren in deze straat.

Omleiding over Burgemeester Klinkhamerweg en Wethouder Kreftlaan

Voor het autoverkeer is een omleiding ingesteld die hen via de Burgemeester Klinkhamerweg en Wethouder Kreftlaan leidt. De route van de omleiding is weergegeven op onderstaande afbeelding.