Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Lionsclub Zevenhuizen Tuinplantenmarkt 20 april 2024

Lionsclub Zevenhuizen organiseert op zaterdag 20 april zijn jaarlijkse tuinplanten markt, in samenwerking met de Zevenhuizense kweker Van Woudenberg Tuinplanten. Het bekende assortiment van pot- en perkplanten zorgt voor een nog langere fleurige tuin gedurende het hele jaar.

De bekende Lionsclub Zevenhuizen geraniummarkt continueert de nauwe samenwerking met de lokale Zevenhuizense kweker Van Woudenberg Tuinplanten. Het assortiment bestaat uit vaste bloeiende planten zoals armeria, dianthus, erysimum, scabiosa, lavendel en nog vele andere soorten!

De plantenmarkt vindt plaats op zaterdag 20 april 2024. De locatie voor de markt is het Jumboplein aan de Dorpsstraat te Zevenhuizen en de verkoop start al vanaf 08:30 uur. Ook dit jaar zal weer de lokale bezorgservice in Zevenhuizen beschikbaar zijn. De opbrengst van de plantenmarkt komt volledig ten goede aan het goede doel. Voor 2024 zijn dit Leger des Heils, Stichting Zeparo, Stichting Leergeld, Stichting Vrienden van de Volleybal, Stichting Vaarwens, De boodschappenkast, Stichting Zuidplas helpt, 100weeks, Kinderfonds Mama’s, Uitje met de ouderen Beth San Moerkapelle en de Zevenster Zevenhuizen.