Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Vrijheidsmaaltijd De Zonnebloem 2024

Wat een geweldige dag was het tijdens de Vrijheidsmaaltijd van de nieuwerkerse afdeling van De Zonnebloem. Met dank aan het actiecomité 4 en 5 mei en onze eigen activiteitencommissie was deze activiteit mogelijk. Maar bovenal was het succes te danken aan de fantastische vrijwilligers, wier enthousiasme en inzet alles mogelijk maakten.

Een hoogtepunt van de lunch was de overheerlijke vrijheidssoep, speciaal bereid door chef-kok Nick Toet. Met ongeveer 60 deelnemers was het een bruisende bijeenkomst waar de gasten niet alleen van het smakelijke eten genoten, maar ook van elkaars gezelschap.

Ondanks de uitdagende weersomstandigheden stonden de vrijwilligers paraat om de gasten te halen en te brengen, wat hun toewijding en betrokkenheid nog eens benadrukte.

De reacties waren overweldigend positief, met lovende woorden als “heerlijk eten”, “super geregeld” en “ik heb genoten”. Onze vrijwilligers werden van alle kanten geprezen en terecht!.

Tijdens de lunch werd ook het nieuws gedeeld over de start van de lootjesverkoop op 8 mei, een nieuwe spannende activiteit om naar uit te kijken. Bovendien konden dee gasten bij hun vrijwilliger een boekje bestellen met foto’s van het jubileumuitje ter ere van het 75-jarig bestaan van de Zonnebloem. Zo blijven de mooie herinneringen levendig!