Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Charles Groenhuijsen vertelt over Amerika in Zevenhuizen

Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen neemt ons mee naar de Verenigde Staten, waar het dit jaar een politiek spannend en belangrijk jaar is. Op 5 november zijn er nieuwe verkiezingen. Wie gaat de nieuwe president worden?
Met zijn jarenlange ervaring als Amerika-correspondent mag Charles Groenhuijsen zich met recht een van dé Amerika-deskundige van Nederland noemen. Met deze lezing zet hij je aan het denken over verschillende thema’s en ontwikkelingen. Uiteraard ook over de komende verkiezingen in Amerika.

Charles: Dat leidt tot interessante en vrolijke discussies met mijn toehoorders. Nog leuker is het als ik over de verkiezingen, Donald Trump, Biden of de Amerikaanse samenleving dingen kan vertellen waarvan de mensen achteraf zeggen: “Dat wist ik eigenlijk niet. Je hebt me aan het denken gezet”.

Op literair vlak en publiceerde hij diverse titels o.a. ‘Amerikanen zijn niet gek’ en ‘Amerika na Donald Trump’. In januari van dit jaar verscheen zijn nieuwste boek ‘De verdeelde Staten van Amerika – Land van de onbegrensde en ongewenste mogelijkheden‘ .

De lezing is georganiseerd door de Bibliotheek De Groene Venen, Boek- en kantoorhandel Burger en Dorpshuis Swanla te Zevenhuizen(ZH)

Datum lezing: Vrijdagavond 7 juni 2024
Aanvang: 20.15 uur
Adres: Dorpshuis Swanla
Burgemeester Klinkhamerweg 84d, Zevenhuizen (ZH)
Toegang: € 12,50, Voordeel met je Biebpas voor leden € 2,50
Kaartverkoop: www.dorpshuis.nl of www.bibliotheekdegroenevenen.nl

Naast de lezing door Charles Groenhuijsen, is er ruimte voor discussie en een signeersessie. Boekhandel Burger verzorgt weer de best bijpassende literatuur.