Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle Zevenhuizen

De Zonnebloem Afdeling Zevenhuizen-Moerkapelle bestaat 30 jaar

Het 30-jarig bestaan van De Zonnebloem Afdeling Zevenhuizen-Moerkapelle werd gevierd in De Roerdomp. Onder het genot van een lekker kopje koffie met een petit-four werden we allen welkom geheten door onze voorzitter, die iedereen een gezellige dag wenste.

Na de koffie gingen we allemaal naar buiten om een groepsfoto te maken. Met ruim 40 personen was dat nog even passen en meten, want we wilden ieders gezicht op de foto hebben. Daarna gingen we proosten op het 30-jarig jubileum en tijdens het wachten op de soep werd er een bingo-verhaal verteld, waarin getallen werden genoemd die betrekking hadden op De Zonnebloem. Erg leuk bedacht!

De soep was heerlijk, evenals de broodjes met lekker beleg en niet te vergeten de bitterbal. Na het eten kwam de clown ons een uurtje vermaken. We deden allemaal mee om de trucjes te laten lukken. Ook dat werd een gezellig uurtje.

Tijdens nog een kopje koffie of thee werden de foto’s die die ochtend waren gemaakt uitgedeeld, samen met een mooie zonnebloem-mok van Vincent van Gogh. Daarna ging iedereen weer voldaan naar huis.

Dankzij de sponsoring van Dekker Zevenhuizen, De Lions Zevenhuizen en de RABO-bank is dit een onvergetelijke dag geworden.