Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

Crystal Tulip Competition 2024

Van 1 tot en met 4 mei 2024 zal Moerkapelle, het toneel zijn voor de veelbelovende Crystal Tulip Competition 2024, een internationale danswedstrijd voor solo- en duodansen. Het evenement zal plaatsvinden in het Sport-, Feest- en Kegelcentrum Op Moer, gelegen aan Raadhuisstraat 40 te Moerkapelle.

Deze Interclub competitie wordt georganiseerd in samenwerking met World Skate Europe en is bedoeld om de deelnemers van over de hele wereld samen te brengen. Uitnodigingen zijn verstuurd naar Nationale Federaties, in de hoop alle gepassioneerde dansers te verwelkomen.

Het organisatiecomité, onder leiding van voorzitter Ciska Dijkema-Bonnet van Rolling’90, heeft alles in gereedheid gebracht voor een onvergetelijke ervaring. Met een vloer van 22 meter bij 42 meter, voorzien van een Roller Wear coating, biedt de locatie de perfecte omgeving voor deze spectaculaire wedstrijd.

Het hoogtepunt van het evenement zal plaatsvinden op zaterdagavond 4 mei, met een feestelijk gala waar alle deelnemers aan deel zullen nemen. De start van het gala is om 20:15.