Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

Kom in de kas (Zuidplaspolder)

De Zuidplaspolder opende zaterdag 6 april haar deuren voor de 46e editie van Kom in de Kas, waar acht vooraanstaande glastuinbouwbedrijven het publiek verwelkomden voor een dag vol ontdekkingen achter de schermen.

Met diverse activiteiten voor jong en oud konden bezoekers genieten van educatieve rondleidingen en interactieve demonstraties, terwijl ze een uniek inzicht kregen in de moderne glastuinbouw.

Het evenement moedigde aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen en door het mooie weer waren ook veel bezoekers op de fiets. Voor auto’s waren parkeerfaciliteiten beschikbaar aan de Bredeweg 48/61 en 62. Pendelbusjes waren geregeld voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Met openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur kregen bezoekers voldoende tijd om alle deelnemende bedrijven te verkennen en te genieten van de gastvrijheid van de diverse ondernemers.

Deelnemende bedrijven waren onder andere Montis Zuidplas BV, Oudijk Gerbera, Marjoland, Kwekerij Gerizim, Gerbera United, Bredefleur, Kwekerij Lijntje en Rijnbeek en Zoon B.V.

Kom in de Kas Zuidplaspolder 2024 was een geslaagd evenement dat educatie, entertainment en gemeenschapszin samenbracht, terwijl het de band tussen telers en consumenten versterkte. Voor meer informatie over Kom in de Kas kunt u terecht op de officiële website: https://www.komindekas.nl/.

Er is ook een fotocollectie van kom in de kas gemaakt door Hans Korbee: https://photos.app.goo.gl/PjWdwjXUjeGW3wm79