Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

RockMoer 2023 is op zoek naar bands in Zuidplas

De organisatie van RockMoer 2023 is op zoek naar bands voor het volgende live-muziek-feest in dorpshuis Op Moer in Moerkapelle. Na drie eerdere succesvolle versies staat in het najaar van 2023 de vierde editie gepland, vooralsnog op 4 november 2023.
Tijdens de vorige edities stonden live-bands op het podium die een verbinding met Moerkapelle hadden; ten minste één van de bandleden moest in Moerkapelle woonachtig zijn. Voor 2023 is de organisatie op zoek naar bands, waarvan ten minste één bandlid woonachtig is in één van de dorpen van Gemeente Zuidplas. Dit betekent dat het live-muziekfeest in het komende najaar groter opgezet zal worden dan de vorige edities.

Om in aanmerking te komen voor deelname in 2023 kun je de band tot 1-5-2023 vrijblijvend aanmelden bij de organisatie van RockMoer 2023. De bands hoeven niet persé rockmuziek te spelen, ook andere populaire muziekgenres zijn welkom. De bands dienen wel voldoende live-kwaliteiten te bezitten, zowel muziek-technisch als qua uitstraling. Houdt er rekening mee dat er geen financiële vergoeding tegenover het optreden op RockMoer 2023 staat.

Na de aanmelding zal de organisatie een afspraak met de band maken om een oefen/ repetitie-moment den/of om een optreden te bezoeken, als auditie. De organisatie van RockMoer 2023 zal uiteindelijk beslissen welke bands in aanmerking komen.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de kwaliteit van de aangemelde bands zal tijdig bekend gemaakt worden hoe de line-up van RockMoer 2023 er uit zal zien.
Bands kunnen zich tot 1-5-2023 aanmelden via e-mailadres: rockmoerfestival@gmail.com .
Geef daarbij de contactgegevens van de band op en via welke sociale media de band te vinden is (eigen website, Facebook, Instagram, Youtube, Spotify, etc.).

En last but not least dient de band bij de aanmelding aan te geven welk(e) bandlid/ bandleden woonachtig is/zijn in Gemeente Zuidplas.