Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Sociaal makelaars van Stichting ZO! on tour op de markten in Zuidplas!

Recentelijk zijn Nathalie Reijm & Melanie van de Velde – Rousseeuw gestart in de functie van Sociaal makelaar bij Stichting ZO! Daarom wilden zij zich graag voorstellen en zichtbaar zijn voor de inwoners van de gemeente Zuidplas!

Ter kennismaking stonden de Sociaal makelaars van Stichting ZO! met ‘de keet’ op 17, 18 en 19 april op de markten in Zuidplas. Het waren inspirerende dagen waarbij de koffie klaar stond en er interessante gesprekken tot stand kwamen.

Tevens hadden zij een leuke winactie! Dank voor Stichting molen Kortenoord en JBC Nieuwerkerk voor hun bijdrage hierin. Inmiddels is er contact opgenomen met de winnaars.

Heb je een vraag of wil je graag in contact komen met de Sociaal makelaars? Stuur dan een mail naar: sociaalmakelaar@stzo.nl.

Volg je ons al op sociaal media?

www.facebook.com/sociaalmakelaarzuidplas/

www.instagram.com/sociaalmakelaarzuidplas/

Ons verbindende platform:

www.zovoorelkaar.nlSociaal makelaars zijn er om mensen met elkaar te verbinden en bruggen te slaan waar deze niet vanzelf ontstaan. Door middel van het organiseren van verschillende projecten, activiteiten en evenementen, streven de Sociaal makelaars naar het versterken van de sociale cohesie en het creëren van een inclusieve en ondersteunende gemeenschap. Je kunt onder andere denken aan onze doorlopende projecten: de lief & leed straat, het buurtbudget en de decemberactie.