Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Hulp bij spelletjes gezocht op Koningsdag

Koningsdag wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd in Zevenhuizen. De organisatie van de activiteiten, Stichting Oranje Zevenhuizen, kan op de dag zelf wel wat extra handen gebruiken, bijvoorbeeld van spelbegeleiders voor hulp bij de kinderspelletjes.

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor het feest op Koningsdag in Zevenhuizen? Dat is fijn! De stichting zoekt bijvoorbeeld vrijwilligers die enkele uurtjes willen helpen bij het begeleiden van kinderspelletjes.

Wat zijn de taken?
Op het dorpsplein in Zevenhuizen kunnen kinderen meedoen aan allerlei spelletjes. Kinderen kunnen met een stempelkaart bij alle spelletjes langs. De spelbegeleiders houden toezicht, kunnen uitleggen hoe de spelletjes gaan en geven de kinderen natuurlijk een stempel op hun stempelkaart.

Hoeveel tijd kost het?
Koningsdag is op zaterdag 27 april (dit valt in het eerste weekend van de Meivakantie). De kinderspelletjes zijn van 11.00 tot 14.00 uur of als het lukt tot 15.00 uur. Je kunt zelf bepalen hoelang je wil helpen. Met een uurtje zijn we al blij, maar een paar uur mag natuurlijk ook!

Kom met de organisatie in contact
Je kunt contact met de organisatie opnemen via het contactformulier op de website oranjezevenhuizen.nl, via info@oranjezevenhuizen.nl of via onze FaceBook-pagina. Wil je graag je steentje bijdragen aan de organisatie, maar zie de functie van kinderspelletjesbegeleider niet zitten? Geen probleem, binnen het team kunnen we ook taken omwisselen. Met op- en afbouwen kunnen we bijvoorbeeld ook extra hulp gebruiken. Dus laat ons vooral weten dat je wilt helpen!