Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Rabobank overhandigt cheque aan Inspiratiefestival Zuidplas

Monique Overes heeft namens de coöperatieve Rabobank een cheque overhandigd aan de werkgroep van het Inspiratiefestival. Het festival, dat plaatsvindt op 1 juni van 11.00 tot 16.00 uur bij dorpshuis Swanla in Zevenhuizen, staat geheel in het teken van verbinden, ontdekken, cultuur, welzijn en sport.

“We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van de Rabobank,” vertelt Desiree Schakel, namens de werkgroep. “Dankzij hun bijdrage kunnen we het Inspiratiefestival nog mooier maken. Het Inspiratiefestival belooft een dag vol plezier en inspiratie te worden, met activiteiten voor jong en oud. Bovendien biedt het festival een uitgelezen kans voor lokale verenigingen en organisaties om zich te presenteren en nieuwe leden aan te trekken. We nodigen iedereen uit om op 1 juni naar het dorpshuis Swanla te komen en deel te nemen aan dit fantastische evenement.”

Voor meer informatie over het Inspiratiefestival en de activiteiten die gepland staan, kunnen geïnteresseerden de komende weken terecht op de website www.zovoorelkaar.nl/inspiratiefestival.