Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

10 juni: Santa’s bikers & trikers NL

Dat zegt je misschien niets, maar zij zijn MOTOR & TRIKE rijders met een missie. Aangekleed als kerstman/-vrouw en rijdende op uitbundig in kerstsfeer versierde MOTOREN & TRIKES organiseren ze ludieke evenementen. Voor hunzelf, omdat ze er lol in hebben. Maar vooral voor de kinderen

Santa’s Bikers & Trikers NL is gevormd door een groep MOTOR & TRIKE rijders die zich in willen zetten voor een organisatie die misschien niet zo in de schijnwerpers staat van de landelijke media en meer in de schaduw van de grote instituten. Maar ook heel veel ondersteuning goed kan gebruiken.

Zij gaan niet voor geld maar voor “een dienst” of “een product” zoals bijv. speelgoed of speeltoestellen.
Door deze aanpak gaat de volle 100% van uw donaties naar de kinderen en blijft niets aan de spreekwoordelijke strijkstok hangen.
Eerlijk en transparant!
Alle evenementen die zij doen doen ze vrijwillig voor VILLA EXPERT CARE. Zij ondersteunen deze organisatie graag. De kinderen die daar liefdevol worden opgevangen verblijven daar vanwege noodzakelijke specialistische medische zorg of brengen daar hun laatste dagen met hun ouders, broertjes en/of zusjes door in het hospice.

Zaterdag 10 juni organiseren ze weer een rit. Ze verzamelen zich op het parkeerterrein van eetcafé La Baraque. Dit zal zijn om 9.45 en ze vertrekken rond 10.15 uur, u heeft dus een half uurtje om de motoren en trikers te bewonderen.

Wie kan er meedoen, iedereen met een motor, trike of motor met zijspan.
Het enige dat ze echt op prijs stellen, is dat je je als kerstman/kerstvrouw gerelateerd aankleedt. Sommigen van ons versieren ook hun vervoermiddel in kerstsfeer.

Meer informatie op: Santa’s Bikers & trikers NL (santas-b-en-t.nl)

Foto: Santa’s Bikers & Trikers NL