Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Nieuwe tuincentrum Van der Spek open

Na jaren van voorbereiding is het vandaag zover: om 9 uur opent het nieuwe tuincentrum van Van der Spek zijn deuren. Vlak naast het oude tuincentrum is een 10.000 m2 groot tuincentrum gebouwd. Vanaf vandaag kunnen klanten om 9 uur het nieuwe centrum betreden, terwijl het oude centrum gesloten is. Het oude centrum was afgelopen zaterdag voor het laatst open, en het personeel staat vanaf vandaag klaar in het gloednieuwe tuincentrum. Het tuincentrum is nog niet helemaal volledig ingericht, de komende dagen worden er nog dingen uit het oude tuincentrum naar het nieuwe verplaatst. Daarnaast is de horeca-afdeling nog niet gereed en zal pas over een aantal weken worden geopend. De officiële opening staat gepland voor 20 maart 2024.

Er is nu aanzienlijk meer parkeerruimte en ook de omgeving is volledig aangepast. Dankzij deze extra ruimte zijn de parkeerproblemen die de afgelopen jaren bestonden nu meteen opgelost. Het afgelopen jaar werd al een deel van de nieuwe parkeerplaats gebruikt om bezoekers te laten parkeren.

De verswinkel is niet verhuisd en bevindt zich nog steeds op dezelfde plek als voorheen; deze opent zoals altijd om 8 uur.