Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Alzheimer café Zuidplas

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp. Dit in een gemoedelijke sfeer.

Het doel van het Alzheimer café is vooral lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast bieden we ook informatie. Op de bijeenkomst wordt er een bepaald thema met betrekking tot dementie besproken met een gastspreker of we gaan met elkaar iets gezelligs doen.

Dit Alzheimer Café is onderdeel van: Alzheimer Nederland, afdeling Midden Holland (Bodegraven, Gouda, Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas)

Alzheimer café Zuidplas wordt gehouden in Gewoon Dichtbij, Kerklaan 53, 2911 AA in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kom gerust eens kijken. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Het programma begint om 19.20u en eindigt rond 21.00u. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.00u.

Alzheimer Cafe Zuidplas is een samenwerking van:

  • Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Holland
  • Stichting ZO!
  • Parento Thuiszorg
  • Gedeelde Zorg
  • Dementie Netwerk Nederland

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze coördinator: Tessa Roos via
tessa.roos@parento.nl of 06-1410 2503