Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Wereldkankerdag bij Centrum Camino

Kanker zet je wereld op z’n kop. Als je zelf ziek bent, maar ook als iemand om wie je geeft ziek is of aan kanker is overleden. Vaak hebben mensen die van kanker zijn genezen nog lange tijd – soms zelfs hun leven lang – last van de gevolgen van de ziekte en de behandeling. Op Wereldkankerdag (4 februari) staan we daar wereldwijd bij stil. In het kader daarvan opent Centrum Camino op zaterdag 3 februari hun deuren.

In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties, zoals ons Centrum Camino, bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan.

Op 3 februari laten zij graag zien wat ze te bieden hebben. Zo bieden ze, ter introductie, een aantal verwenmomenten gratis aan. Ze ontvangen je graag met een warm welkom en een kopje koffie of thee.

Programma:

Ochtendprogramma: 10.00 – 12.30
Middagprogramma: 13.00 – 16.00
Alle activiteiten op 3 februari worden gratis aangeboden. Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met ons centrum en de ondersteuning die wij bieden.

Meer informatie op: Wereldkankerdag – Centrum Camino