Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Met SAZ in bad

Klankbaden? Heb je daar een zwempak bij nodig? “Een zwempak is niet nodig”, zegt Ellen van den Berg, die de klankbadsessies verzorgt. “Draag comfortabele kleding en neem een matje, kussentje en dekentje mee.”


Senioren Actief Zuidplas organiseert klankbadsessies in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Onder leiding van docente Ellen van den Berg kunnen de deelnemers zich onderdompelen in het geluid van de diverse klankschalen, sjamanendrum en windgong, en zich heerlijk ontspannen. De klanken van de verschillende instrumenten hebben ieder een andere uitwerking op lichaam, geest en bewustzijn. Doordat ons lichaam bestaat voor zo’n 70% uit water bestaat, verplaatsen de geluidstrillingen zich ieder op hun eigen manier door het lichaam, dat daardoor ontspant en als het ware weer in balans komt.
Heeft u ook behoefte aan zo’n heerlijk uurtje voor uzelf en wilt u een klankbad ervaren?


De volgende sessies zijn 17 november en 15 december 2023.


Iedere derde vrijdag van de maand van 13.00 tot 14.00 uur in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen kunt u zich onderdompelen in Ellen’s klankbaden. Ook niet-leden en mensen die nog geen senior zijn, zijn van harte welkom.

Voor opgeven voor een klanksessie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Lelieveld 06 – 10 69 09 16 of mail naar klankbad@sazuidplas.nl