Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

De Meander/MOZ-ART zondagmiddag matinee concertserie

Wooncentrum De Meander en MOZ-Art muziekschool zijn een samenwerking aangegaan en organiseren op zondagmiddag een matinee concertserie. Stichting Vrienden van de Meander faciliteert en MOZ-Art muziekschool initieert een prachtige cyclus van concerten op elke eerste zondag van de maand.


Op zondag 5 november om 15:00 uur, zal het 10e tevens laatste concert van 2023 in de Zondag matinee reeks plaatsvinden, een inmiddels geliefde traditie die op elke eerste zondag van de maand muziekliefhebbers samenbracht in een sfeervolle omgeving.
Voor deze bijzondere gelegenheid zal de getalenteerde artiest Laura & Friends optreden en zij zullen deze reeks van het jaar 2023 met een verrassende muziekkeuze afsluiten.

Verheugend om te melden dat de concertserie in 2024 op elke 1e zondag van de maand gecontinueerd zal worden. Het doel van deze concerten is om naast bewoners ook buurtgenoten uit te nodigen en andere belangstellenden. U bent van harte welkom op zondag 5 november, aanvang 15:00 uur en de toegang is gratis. Graag aanmelden via mail: meander.mozart@gmail.com