Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Creatieve middag Zonnebloem afdeling Moordrecht

In samenwerking met Mediterraans Moordrecht, Crealiek en de Zonnebloem afdeling Moordrecht werd op 12 augustus jl. een fantastische middag in het pittoreske centrum van Moordrecht georganiseerd.
Na een kletsnat begin van de dag brak uiteindelijk het “zonne(bloemetje) tje” door.
De deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem zaten heerlijk op het Kerkplein en o.l.v Angelique van Crealiek werden in een workshop de meest fantastische creaties geproduceerd( zie foto)

Een natje en een een droogje ontbraken uiteraard niet.
Vervolgens gingen we met elkaar de Kerksteeg op en de Dorpsstraat in om daar onder meer de bonte waslijnen en de “ouwe” gebouwen te bewonderen. Even kort stilgestaan bij het pand, dat vernoemd is naar “mevrouw Boon” en toen gelijk rechtsaf de Westbuurtstraat in om uit te komen op het meest idyllische plekje van ons dorp: het Vleerplein
Daar wappert ondermeer de was met het signatuur van Zonnebloem. Terug op het Kerkplein werden de deelnemers en vrijwilligers vergast op een carillonconcert, waarbij de te spelen nummers aangevraagd konden worden.
Onder het genot van een glaasje sangria en een stukje kaas kwamen o.a. de Stones maar ook b.v. vader Abraham voorbij. Mede door het prachtige weer maar vooral door de enorme positieve inzet van de organisatie kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag.