Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Magische Kerstmiddag met Dameskoor ‘Eigenwijs’ bij De Zonnebloem

Op 20 december jongstleden bracht het dameskoor “Eigenwijs” uit Moordrecht een betoverende kerstsfeer naar de laatste middag van De Zonnebloem in de Zespunt. Na het genieten van koffie en thee met lekkernijen, begon het koor met het vertolken van hun kerstrepertoire. De stemming was al snel gezet, en de aanwezigen zongen enthousiast mee met nummers als “De bergen van Tirol”, “Stille Nacht, Heilige Nacht” en “Leise rieselt der Schnee”.

Tijdens de pauze genoot iedereen van een kerstborrel, vergezeld van zelfgemaakte lekkernijen. Na de pauze bracht het enthousiaste koor afwisselend bekende liedjes en nieuw repertoire ten gehore. Kortom, de sfeer was uitstekend, en met het stemmige “Ere zij God” werd een zeer geslaagde middag afgesloten.

Het koor werd hartelijk bedankt, en er werd speciale aandacht besteed aan een vertrekkende vrijwilliger die in het “zonnetje” werd gezet voor haar toewijding aan De Zonnebloem. In haar afsluitende woorden richtte Renee, hun secretaris, zich tot alle aanwezigen met de wens: “Dat we met Kerst en in het komende nieuwe jaar weer voor elkaar mogen zijn.”