Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Bos Nieuwerkerk opent deuren op burendag

Bos Nieuwerkerk zet de deuren wagenwijd open op Burendag. Op zaterdag 19 augustus is iedereen die zich buur, vriend of familie van het bedrijf voelt, welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. Tussen 10:00 en 14:00 uur kan kennis worden gemaakt met het oer-Nieuwerkerkse familiebedrijf, dat dit jaar 50 jaar bestaat.

Eigenaar Martine Goedegebuure: “We zijn door onze jarenlange roots een soort meubilair van Zuidplas. Zo’n kast die er altijd al staat, maar je hebt eigenlijk geen idee wat er nou in de laatjes en achter de deurtjes schuilgaat. Daarom nodigen we iedereen uit om eens binnen te kijken. En wat is dan een betere gelegenheid dan Burendag!”

Bos Nieuwerkerk is sinds 1973 wereldwijd actief als specialist in industriële schoorstenen. Vorig jaar werd het bedrijf HeatMatrix overgenomen, waardoor de focus nu meer verlegd is naar duurzame totaaloplossingen voor de industrie. Goedegebuure: “We bouwen de schoorsteen van de toekomst. Daar zijn we trots op, en we willen graag aan iedereen laten zien hoe we dat voor ogen hebben. We hebben nog vacatures, dus als er mensen zijn die met ons mee willen bouwen zou ik zeggen, kom eens binnen kijken de 19e!”

Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen, er zijn kinderactiviteiten en aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Bos Nieuwerkerk, Hoogeveenenweg 5, Zuidplas. Burendag is zaterdag 19 augustus, iedereen is welkom tussen 10:00 en 14:00 uur.