Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Zevenhuizen

Kom maar terug als je 20 bent!

Het was afgelopen maandag 60 jaar geleden het echtpaar Kers-Verboom elkaar het jawoord.
Ook toen was het net als vandaag een warme en mooie stralende dag, het echtpaar koos toen
voor dichte koets destijds met 4 paarden.

Afgelopen zondag vierde ze in het Van der Valk hotel Nieuwerkerk ad IJssel hun 60 jaar huwelijk in bijzijn van vrienden en familie en ook hun dochter die in Dubai woont was daarbij. Tijdens het samenzijn speelde op de achtergrond een film met foto’s van toen tot nu. De jurk die mevrouw vandaag droeg, had ze ook aan bij hun 30 jarige huwelijk.

De twee woonde in Gouda in dezelfde straat, opeens viel zijn oog op de mooie dame van 16 uit de straat. Na moed verzameld te hebben om aan te bellen kreeg meneer te horen: “kom maar terug als je 20 bent!”. Na paar dagen stond meneer er weer, hij was toen net 20 geworden.

Het stel kreeg 3 kinderen een dochter en twee zonen. En mijnheer werkte eerst in de scheepsbetimmering is hij na aantal jaren een eigen een bedrijf begonnen in zonnewering (wat nog steeds bestaat) en in schoonmaakwerk welke na tijdje mevrouw geleid werd.

Het stel is via Gouda, Waddinxveen en Boskoop nu 21 jaar geleden in Zevenhuizen komen wonen, ze gingen toen met pensioen. Ze waren een van de eerste bewoners van het vakantiepark in Zevenhuizen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen