Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Intocht avond4daagse Moordrecht met record aantal deelnemers

De avond4daagse in Moordrecht vond dit jaar plaats van dinsdag 27 juni tot en met vrijdag 30 juni. Elke avond verzamelden de wandelaars zich om 19:00 uur op het schoolplein van de brede school Het Turfhuis. Met een recordaantal van 564 deelnemers en meer dan 900 wandelaars in totaal was deze editie een groot succes. Deelnemers konden zich inschrijven als groep via hun school, vereniging of stichting, of individueel.

Elke avond werd een route van 5 kilometer gelopen door het dorp, met verschillende routes. De wandelaars hebben al een succesvolle eerste en tweede dag achter de rug. Waarna ze gisteren een afstand van 6,5 kilometer hebben afgelegd tijdens de zogenaamde “bikkeldonderdag”. De intocht vandaag werd omgeven met veel muziek en gezelligheid, met Harmonie Kunst na de Arbeid uit Moordrecht (KNDA) als muzikale begeleiding.

De meeste wandelaars kwamen volgehangen met snoep binnen en moesten daarna op zoek naar het uitdeelpunt van hun school of organisatie. Waarna ze natuurlijk heen felbegeerde medaille konden ophalen.

Meer foto’s van de intocht zijn te vinden op: Facebook