Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Morgen familieopstellingen (in Huize Mooisteen)

Een opstelling kan gaan over allerlei uitlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien. Patronen, denkwijze, emoties, relaties, geheimen en andere belangrijke zaken worden belicht, waardoor je een heel ander perspectief aangeboden krijgt vanuit een vaak totaal andere verrassende hoek. Deze kijk zorgt voor inzichten en deze zorgen op hun beurt weer voor een ontlading of andere emotie van een thema dat speelt. Door dit nieuwe inzicht creëer je een andere kijk op je eigen leven.

Heb jij al veel dingen geprobeerd maar kom je er niet door heen? Of wil jij hier een keer bij zijn en ervaren wat opstellingen voor je brengt?

Ik (Sangeeta) kijk er naar uit deze persoonlijke reis met jou aan te gaan in groepsvorm of 1:1. Jij ook? Meld je dan via een WhatsApp bericht op 0628169057 voor meer info!

Op 17 juni is er een opstelling van 13-17 locatie Nieuwerkerk (Huize Mooisteen) en zijn er nog plekken beschikbaar voor representant(en). Geef je vandaag nog op!