Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Zeker Digitaal is ambassadeur Leergeld

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft op vrijdag 19 april aan Zeker Digitaal de erkenning voor ambassadeur van de stichting uitgereikt voor de jarenlange ondersteuning van de Stichting.
Directeur en eigenaar van Zeker Digtiaal, Erik van Stijn – Baas ontving van Louis de Haan, voorzitter van de Stichting Leergeld een schildje met daarop de erkenning als ambassadeur van de Stichting.
Zeker Digitaal verzorgt en levert al jaren de laptops bestemd voor kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan. Tevens verzorgt Zeker Digitaal vaak kosteloos de automatisering van de Stichting. Zeker Digitaal heeft twee vestigingen in de regio. Eén in Capelle aan den IJssel en één in Nieuwerkerk in de Reigerhof.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 130% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, bijles, schoolspullenpas of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur.