Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Zie het Rode Kruis, dan zie je hulp… ook in Zuidplas!

Het Nederlandse Rode Kruis geeft hulp ver weg, maar ook dichtbij. Dag en nacht staan onze vrijwilligers klaar om te helpen. Bij leuke evenementen als de Autocross van Zevenhuizen en op de Willem-Alexanderroeibaan. Maar ook als het mis gaat staan we klaar om mensen op te vangen of de ambulance te helpen met onze speciaal getrainde noodteams.

Voor de training van vrijwilliger en onze rolstoelbus is geld nodig. Met de collecte kan het Rode Kruis hulp blijven bieden. Zo helpen we ouderen uit hun isolement met de telefooncirkel en trainen we vrijwilligers in reanimatie waardoor we Zuidplas een beetje veiliger maken.

Het Nederlandse Rode Kruis houdt van 11 tot 17 juni de jaarlijkse collecte in Zuidplas. Helpt u ons helpen? Geef aan de collectant of scan de QR-code!

Ook bedrijven kunnen het werk van het lokale Rode Kruis steunen. Zo doen de Goudse bedrijven Berg’s Bakery en David’s Gelato tijdens de collecteweek een donatie aan het Rode Kruis. Ook als bedrijf in Zuidplas een steentje bijdragen? Neem dan contact op met info@rodekruisgouda.nl.