Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Aad Stuivenberg ontvangt De Golfslag

Vrijwilliger en inwoner Aad Stuivenberg vertrekt uit de gemeente Zuidplas. Vanwege zijn langdurige verdiensten voor de lokale samenleving is hij vanavond gemeentelijk onderscheiden. Aad Stuivenberg was vanavond aanwezig bij een vrijwilligersbijeenkomst in de Wereldwinkel. Rond 8 uur stapt burgemeester Han Weber gevolgd door een aantal andere mensen de Wereldwinkel binnen. Aad ontving daarna De Golfslag uit handen van de burgemeester. Bij de Wereldwinkel is Aad al lange tijd vrijwillig bestuurslid.

Achtergrond
Aad Stuivenberg besteedt tot op de dag van vandaag veel vrije tijd aan vrijwilligerswerk zowel tijdens zijn baan als nu na zijn pensionering. Hij is een betrokken, loyale vrijwilliger – vaak in de rol van secretaris of penningmeester met een grote motivatie zich te willen inspannen voor de samenleving overdag en ’s avonds. Zijn verdiensten liggen op verschillende terreinen, zoals – Senioren Actief Zuidplas, Winkeliersvereniging Reigerhof, Stichting Zuidplas Helpt, Bestuur PvdA afdeling Zuidplas, Stichting Werk aan de Wereld en het Comité Internationale Betrekkingen.
Zijn betrokkenheid blijkt niet alleen uit zijn bestuurlijke inzet, Aad Stuivenberg heeft ook altijd tijd gemaakt om zijn gezicht te laten zien bij openbare momenten in de gemeente. Aad Stuivenberg legt al zijn taken bij de verschillende organisaties binnenkort neer, maar blijft aan als penningmeester van Winkeliersvereniging Reigerhof.
Het college heeft besloten De Golfslag toe te kennen als blijk van grote waardering en dankbaarheid voor zijn jarenlange toewijding en inzet voor de gemeente Zuidplas (inclusief Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ook iemand voordragen voor de Golfslag?
Kijk voor meer informatie op www.zuidplas.nl > gemeentelijke onderscheidingen