Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Hulp bij spelletjes gezocht op Koningsdag

Koningsdag wordt zo mogelijk altijd uitgebreid gevierd in Zevenhuizen. De organisatie van de activiteiten, Stichting Oranje Zevenhuizen, kan op de dag zelf wel wat extra handen gebruiken, bijvoorbeeld van spelbegeleiders voor hulp bij de kinderspelletjes.

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor het feest op Koningsdag in Zevenhuizen? Dat is fijn! De stichting zoekt bijvoorbeeld vrijwilligers die enkele uurtjes willen helpen bij het begeleiden van kinderspelletjes.

Wat zijn de taken?

Op het dorpsplein in Zevenhuizen kunnen kinderen meedoen aan allerlei spelletjes, indien Stichting Oranje Zevenhuizen genoeg vrijwilligers kan vinden. Kinderen kunnen dan met een stempelkaart bij alle spelletjes langs. De spelbegeleiders kunnen uitleggen hoe de spelletjes gaan en natuurlijk de kinderen een stempel geven op hun stempelkaart.

Hoeveel tijd kost het?

Koningsdag is op donderdag 27 april (dit valt in de Meivakantie). Als het lukt willen we de kinderspelletjes van 11.00 tot 15.00 uur laten duren. Je kunt zelf bepalen hoelang je wil helpen. Met een uurtje zijn we al blij, maar een paar uur mag natuurlijk ook!

Kom met de organisatie in contact

Je kunt contact met de organisatie opnemen via het contactformulier op de website oranjezevenhuizen.nl, via info@oranjezevenhuizen.nl of via onze FaceBook-pagina. Wil je graag je steentje bijdragen aan de organisatie, maar zie de functie van kinderspelletjesbegeleider niet zitten? Geen probleem, binnen het team kunnen we ook taken omwisselen. Dus laat ons vooral weten dat je wilt helpen!