Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

De Postkamer van Zevenhuizen verhuist naar nieuwe locatie

De Postkamer van Stichting ZO! verhuist per 1 april naar het Hervormd Centrum, aan de Dorpsstraat 156 in Zevenhuizen. Vrijwilligers van de Postkamer helpen inwoners met het invullen van een formulier, het ordenen van je administratie, het lezen van een brief of geven advies over de inhoud. Ook aanvragen van toeslagen, uitkeringen, bijstand en tegemoetkomingen kan iedereen met hen doornemen. Voorheen was de Postkamer gevestigd in Swanla.

Iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur kunt u nu terecht met al uw (financiële)vragen bij het Hervormd Centrum. Onze vrijwilligers kunnen helpen met alles wat u moet invullen of waar u moet inloggen. Te denken valt aan aanvragen uitkeringen, toeslagen, kwijtscheldingen, bankoverschrijvingen. Maar ook met het inloggen bij een zorgverzekering of Eneco etc.

Ook als u het overzicht dreig kwijt te raken over uw financiën, kunt u bij de Postkamer terecht. De vrijwilligers kunnen u helpen met een inkomsten en uitgavenstaat.

U bent van harte welkom bij de Postkamer Zevenhuizen of op één van onze andere locaties in Moerkapelle, Moordrecht of Nieuwerkerk. Voor meer informatie over locaties en tijden zie de website van Stichting ZO!: www.stzo.nl/postkamer