Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Swingende start voor BRAinS voorjaarseditie

Op vrijdagavond 17 februari vond tijdens de activiteit kinderdisco in Dorpshuis Swanla de aftrap plaats voor het nieuwe seizoen van BRAinS van Stichting ZO! Wethouder Frans Klovert deed de officiële opening van de avond, maar niet voordat hij bekend had gemaakt dat er 3.390 aanmeldingen waren binnengekomen voor deze editie. Dit was 10% meer dan in het voorjaar 2022. Ook kinderburgemeester Thomas Schouten was aanwezig, hij maakte de winnaars van het gouden letterspel bekend, dit waren Vera en Jasper Jobse uit groep 6 en 5 van ’t Reigerbos.

Na al deze bekendmakingen was het toch echt tijd voor de maar liefst 90 aanwezige kinderen om te gaan dansen en beleefden de kinderen een swingende avond op de muziek van de leerling-dj’s van DJ Kids. En aan het eind van de avond kreeg Damian nog de prijs van de beste dance move uitgereikt. En toen was er nog een laatste nummer en ging iedereen weer richting huis.

De rest van de geplande activiteiten die BRAinS i.s.m. lokale verenigingen en andere aanbieders mogelijk maakt, vinden plaats van begin maart tot en met eind juni.

Een foto collectie is te vinden op: Facebook