Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Werelkankerdag bij Centrum Camino

Op zaterdag 4 februari 2023 was het Wereldkankerdag. Op deze bijzondere dag liet het nieuwerkerkse Centrum Camino zien wat ze te bieden hebben, onder meer door het geven van een aantal gratis verwenmomenten. De dag werd geopend door de wethouders Daan de Haas en Frans Klovert, waarna de activiteiten van start konden gaan.

De verwenmomenten die gratis aangeboden werden tijdens deze dag waren: een klankbad, lichaamsmassage, kleurenanalyse, mini gezichtsbehandeling, manicure en een voetmassage. Al deze verwenmomenten zijn op regelmatige basis te reserveren bij centrum Camino.Ook kregen alle bezoekers op vrijdagmorgen en zaterdag een primula (voor hoop, groei en een nieuw begin), deze zijn geschonken door Tuincentrum Van der Spek uit Zevenhuizen.

Centrum Camino biedt een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met kanker en wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan. Meer informatie over centrum Camino is te vinden op https://www.centrumcamino.nl/.