Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

BoekStartdag: Muziekworkshops voor de allerkleinsten in de bibliotheek van Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zaterdag 1 juni organiseert BoekStart samen met bibliotheken door het hele land voor de vierde keer de landelijke BoekStartdag. Dit evenement is speciaal gericht op kinderen van 0 tot 2,5 jaar, en heeft als doel om het aanbod van activiteiten voor deze jonge doelgroep te vergroten en toegankelijker te maken. Dit jaar staat de BoekStartdag in het teken van het motto: ‘Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek’.

De bibliotheek van Nieuwerkerk aan den IJssel verwelkomt op deze dag de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk. Een van de hoogtepunten van de dag is een muziekworkshop in samenwerking met Mozart, speciaal voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Deze workshops bieden gezinnen de gelegenheid om kennis te maken met BoekStart en de vele mogelijkheden die de bibliotheek te bieden heeft.

De bibliotheek is geopend van 10.00 tot 13.00 uur, en de muziekworkshops vinden plaats van 10.30 tot 11.00 uur en van 11.30 tot 12.00 uur. Alle gezinnen met jonge kinderen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere activiteiten en te ontdekken hoe leuk en leerzaam de bibliotheek kan zijn voor de allerkleinsten.

Kom naar de bibliotheek van Nieuwerkerk aan den IJssel en beleef samen met je kleintje een muzikale ochtend!