Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moerkapelle

Trekkertrekkie Moerkapelle op 1 juni 2024

Van 9:00 tot 21:30 uur zullen er aan de Herenweg meer dan 300 trekkers en trucks gaan strijden om het eremetaal. Naast de standaard klassen met veel deelnemers uit de regio, komen ook de pick-ups, damesklasse, bedrijvenklasse en diverse sport- en super-sportklassen weer op de baan. Dit jaar wordt er ook, net als vorig jaar, een competitiewedstrijd verreden van de Hypropullers en de VTN Trucks. De VTN komt dit jaar weer met alle klassen competitierijden! Dat betekent dat er heel veel sport- en super-sporttrekkers en trucks op de baan zullen komen.

Voor de kinderen zal er ook weer genoeg te doen zijn. Er zijn meerdere springkussens, een stormbaan, een ballonnenclown, speelzand, schminken, een zweefmolen, een kindertrekkertrekbaan, minikraantjes en een traptrekkerparcours, trampolines en nog meer.

Dit jaar zet Trekkertrekkie Moerkapelle zich in voor de Nierstichting! Je nieren zijn van levensbelang. Ze zijn onmisbaar voor een gezond en fit leven. Daarom strijdt de Nierstichting voor gezonde nieren voor iedereen en doet er alles aan om het leven van nierpatiënten te verbeteren. Stichting Trekkertrekkie Moerkapelle zal na afloop van het evenement een donatie doen. Tevens gaat er van elk verkocht artikel in de merchandisekraam 1 euro naar de Nierstichting. Zullen Niertje en Noortje aanwezig zijn en zal er bij de in-/uitgang een melkbus staan waar ook u een steentje kunt bijdragen.

De entree bedraagt €13,50 in de online voorverkoop en €15,- aan de deur, en is voor kinderen t/m 12 jaar gratis (alle kinderactiviteiten en het parkeren zijn gratis). Voor de online ticketverkoop en meer informatie over het programma en de deelnemerslijsten kunt u kijken op de website www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl en op de Facebookpagina Trekkertrekkie Moerkapelle.