Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Lentefeest Buurderij Zevenhuizen

Zaterdag 11 mei 2024 was het Lentefeest van Buurderij Zevenhuizen en natuur inclusieve teler Boer&Buurt. Veel mensen kwamen op deze zonnige zaterdag al vroeg richting het terrein. Het Lentefeest bood gratis toegang voor alle buren van Boer&Buurt/Buurderij Zevenhuizen en iedereen die geïnteresseerd was in het ontdekken van heerlijk lokaal eten. Mensen kwamen samen om te proeven, te ontmoeten en te ontspannen, terwijl ze genoten van de mogelijkheid om betrokken te raken bij lokale voedselproductie.

Op het bruisende marktplein voor de Buurderij aan de Eendrachtsweg 1A klonk de hele dag door levendige muziek. Het geluid van verschillende bands vulde de lucht, waarbij muzikanten van De Woef, CoverLover Live, Lucky Looneys en Sweet Lake Ukes aanwezig waren en zorgden voor een onvergetelijke sfeer.

Het marktplein was natuurlijk gevuld met de geur van vers bereide gerechten en het gelach van mensen die samenkwamen om te genieten van goed eten, geweldige muziek en de aanwezige kunst in de vorm van keramiek en schilderijen.

Een fotocollectie van het Lentefeest 2024 is te vinden op: Facebook