Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Negen koninklijke onderscheidingen uitgereikt bij Lintjesregen 2024

Burgemeester Han Weber heeft vandaag de traditionele ‘lintjes’ uitgereikt ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. Op vrijdag 26 april 2024 zijn negen inwoners met een smoesje naar het gemeentehuis gelokt. Een van hen kon door omstandigheden niet komen, de aanwezig acht zijn verrast met een koninklijke onderscheiding en een toespraak van de burgemeester.

Achtereenvolgens zijn in alfabetische volgorde Ton van de Bildt, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Lia Hommering-de Vos, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Anja Macdaniel-den Toom en Ria Macdaniel-de Mik, beide Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Evert Oosterwijk, lid in de Orde van Oranje-Nassau; Joke Sapuletej-de Fretes, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Coen Verplak, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en Cobi van Weringh-Schotte, Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Gerrie van Zanten-Verhoef, Lid in de Orde van Oranje-Nassau onderscheiden.

Gedecoreerdenbijeenkomst

In de middag sloten de net gehuldigde gedecoreerden aan bij de Gedecoreerdenbijeenkomst in het Van der Valk Hotel te Nieuwerkerk aan den IJssel, waar alle gedecoreerden in de gemeente Zuidplas voor zijn uitgenodigd.

Ook iemand voordragen voor een lintje?

Kijk voor meer informatie op www.zuidplas.nl > Koninklijke onderscheidingen