Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Verbouwing Reigerhof voor……

Vorige maand verscheen er plotseling een bericht op de deur van de InterToys dat ze begin maart hun deuren gingen sluiten. Navraag leerde dat de Intertoys graag had willen blijven, maar geen nieuw huurcontract meer kon krijgen van de eigenaar omdat ze de ruimte waar hun zaten nodig hadden. Nu waren er al veel langer geruchten dat de Action er zou willen zitten, al ontkende woordvoerders van zowel het winkelcentrum als de Action dat er een vestiging van Action gaat komen.

Begin februari is er een omgevingsvergunning aangevraagd, navraag hierover bij de ODMH gaf geen uitkomst. Maar wel de toezegging dat ZuidplasOnline de bouwplannen geanonimiseerd kon krijgen, deze kwamen vandaag binnen. Hierop is te zien dat de ruimte van de oude Gall & Gall gebruikt zal worden voor het maken van roltrappen en een lift naar de eerste verdieping. Daarnaast is er een goederenlift en (nood)trappenhuis te zien in de de ruimte waar nu de Intertoys zit, inclusief magazijnruimte.

Met het meest opvallende op alle bouwtekeningen is de projectnaam: “Action Reigerhof te Krimpen aan den IJssel”. Ondanks dat wij vanmorgen nog een ontkenning nog bevestiging van de Action hebben ontvangen, lijkt het er toch op dat er zich een Action in de Reighof gaat vestigen.