Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Winterfest bracht warme gezelligheid naar Zevenhuizen

Afgelopen zaterdag stond De Koeienstal in Zevenhuizen in het teken van winterse betovering tijdens het Winterfest. Van 12.00 tot 17.30 uur bood dit evenement een onvergetelijke dag vol plezier en lekkernijen voor jong en oud.

Het Winterfest, een niet te missen evenement voor liefhebbers van winterse lekkernijen en activiteiten, bracht een breed scala aan verrukkelijke traktaties en vermakelijke bezigheden. Van sappige bockworst tot het klassieke genot van marshmallows roosteren, er was voor elk wat wils. Voor wie behoefte had aan warmte bood het evenement glühwein en een hot chocolate bar, waar bezoekers konden genieten van de perfecte warme traktatie.

Naast deze lekkernijen en activiteiten waren er ook kraampjes opgesteld in de stal, waar lokale ambachtslieden hun waren tentoonstelden. Bezoekers konden genieten van een scala aan unieke producten en souvenirs. En gelijk een rondje maken langs de verschillende dieren die ook haast allemaal op stal stonden.

Het Winterfest bood ook een kans om deel te nemen aan leuke activiteiten en creatief bezig te zijn. Bezoekers konden hun behendigheid testen tijdens het sneeuwballen gooien of hun artistieke kant ontdekken in de crafts corner. Daarnaast konden ze deelnemen aan de workshop papier maken, waar ze hun eigen kunstwerk konden creëren te midden van de betoverende winterse sfeer.

Het Winterfest bracht een dag vol warme gezelligheid, waar families en vrienden samenkwamen om te genieten van de geneugten van het winterseizoen.

Een fotocollectie van de dag is hier te vinden: Facebook