Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Datum lampionnenoptocht Zevenhuizen bekend: zaterdag 27 januari

De datum voor de lampionnenoptocht in Zevenhuizen is bekend: zaterdag 27 januari 2024. Alle kinderen uit Zuidplas tot 12 jaar kunnen (gratis) meelopen met deze sfeervolle en gezellige wandeling. Schrijf snel in je agenda en houd deze avond vrij.

De Lampionnenoptocht is een leuke avondwandeling voor kinderen en hun (groot-)ouders. Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert deze feestelijke optocht in principe elk jaar rond de verjaardag van Prinses Beatrix. Alle deelnemers mogen verkleed komen en/of voor de optocht een mooie lampion knutselen. Ze kunnen daarmee een leuk prijsje winnen. Ze krijgen onderweg wat lekkers. Het is een gezellige wandeling die je niet wil missen.

Thema

De lampionnenoptocht in Zevenhuizen sluit altijd aan bij het prentenboek van het jaar. In 2024 is dat ‘Help! Een verrassing!’. Suusje de eekhoorn heeft een verrassing voor August de vos. Maar of hij daar nu zo blij mee is..?

Bedenk hoe je passend bij dit thema verkleed kunt gaan. En wees creatief en maak zelf een mooie bijpassende lampion! Misschien win jij dan wel een leuke prijs! Dus bekijk en lees het boek, zoek alvast een thematische outfit uit en/of maak een mooie lampion.

Praktische informatie

Wat: de leukste optocht van Zuidplas

Datum: zaterdag 27 januari 2024

Tijd: vanaf 18.45 uur tot ongeveer 20.00 uur

Plaats: vertrek Dorpshuis Swanla, Zevenhuizen

Voor wie: kinderen tot 12 jaar en hun begeleiders

Meer info: www.oranjezevenhuizen.nl