Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Waarderingsactiviteiten in Zuidplas 2023

De Stichting ZO! en de gemeente Zuidplas hebben de afgelopen weken hun waardering uitgesproken voor de onschatbare bijdrage van vrijwilligers. Ze deden dat o.a. tijdens een High Wine bij Müller en Co in Nieuwerkerk. De jaarlijkse waarderingsactiviteiten, georganiseerd door Stichting ZO!, bood vrijwilligers de gelegenheid om te genieten van een gezellig samenzijn, waarbij ze niet alleen gewaardeerd werden door de gemeenschap, maar ook persoonlijk werden bedankt op verschillende locaties door leden van het college van burgemeester en wethouders.

Ondanks het grillige weer op donderdag trotseerden de vrijwilligers de elementen om deel te nemen aan de High Wine bij Müller en Co. Onder het genot van een selectie van heerlijke wijnen en smakelijke borrelhapjes werden ongeveer 45 vrijwilligers verwelkomd door een warme sfeer en een vrolijke ambiance.

Wethouder Frans Klovert was aanwezig om zijn waardering uit te spreken voor de toewijding en inzet van de vrijwilligers in de gemeente Zuidplas. Samen met Romana, van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) opende hij de bijeenkomst, waarbij hij benadrukte hoe cruciaal vrijwilligers zijn voor de gemeenschap en Stichting ZO!. De gasten genoten van de gastvrijheid van Müller en Co en de vijf voortreffelijke wijnen die werden geserveerd.

Romana, van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP), benadrukte het belang van vrijwilligerswerk in de gemeente Zuidplas. Het VIP staat klaar om vrijwilligers te adviseren en ondersteunen en om vragen te beantwoorden over vrijwilligerswerk. Bovendien helpt het VIP mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen maar niet weten waar te beginnen. Het punt bemiddelt ook tussen vrijwilligers en organisaties en helpt bij het vinden van een vrijwilliger job die perfect past bij individuele interesses en vaardigheden.

Het initiatief van Stichting ZO! en de gemeente Zuidplas om vrijwilligers te eren en te bedanken, benadrukt het belang van vrijwilligerswerk voor de lokale gemeenschap en nodigt anderen uit om zich aan te sluiten bij deze waardevolle inspanningen.