Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

De zonnebloem op herhaling bij het IJstaartje

Speciaal voor hun deelnemers die de eerste keer deze activiteit misten, organiseerden de afdeling Nieuwerkerk van de Zonnebloem nog een keer een bijeenkomst bij Het IJstaartje.

Al ruim voor de afgesproken tijd van 14.00 uur waren onze deelnemers afgelopen vrijdag al bij Het IJstaartje aanwezig. Het weer was dan ook geweldig en een ijsje gaat er dan altijd wel in. Sommige deelnemers waren op eigen gelegenheid gekomen, anderen die dat niet konden kwamen met hun vrijwilliger.

En zo kon er van de ijsheerlijkheden gesmuld worden. Naast het smullen was er volop tijd om met elkaar te babbelen. Over de activiteiten van de Zonnebloem natuurlijk, maar ook van alles wat onze deelnemers bezighoudt.

Gevolg was dat het terrasje aan de Kerklaan gezellig gevuld bleef met onze deelnemers terwijl klanten af en aan kwamen en soms ook bleven hangen. Gezelligheid troef dus.

Het IJstaartje besloot wederom als gulle sponsor op te treden voor deze zomeractiviteit, zodat deze activiteit geen grote aanslag betekende voor de activiteitenkas. Dit tot grote tevredenheid van onze penningmeester en onze activiteitencommissie.