Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

VV Nieuwerkerk stopt met inzameling oud papier

VV Nieuwerkerk heeft bekend gemaakt dat zij stoppen met de inzameling van oud papier per 1
augustus 2023. Niet zelden werd er in de omgeving van de oud papier container op sportpark Dorrestein allerlei papier en rommel achtergelaten o.a. de container vol was of tijdelijk niet aanwezig. De zeer schaarse vrijwilligers van de voetbalvereniging moesten dan weer de rommel van een ander opruimen.

Daarnaast is het inzamelen van het oud papier voor vv Nieuwerkerk de laatste tijd financieel verliesgevend en vanuit de gemeente Zuidplas zijn er geen mogelijkheden om hun hierin te ondersteunen.

Dit alles heeft vv Nieuwerkerk noodzakelijkerwijs doen besluiten om per 1 augustus 2023 de inzameling van oud papier bij vv Nieuwerkerk te beëindigen. Vanaf 1 augustus 2023 is het dus NIET meer mogelijk en toegestaan oud papier bij vv Nieuwerkerk te lozen.

Voor het inleveren van het oud papier verwijzen zij u vanaf 1 augustus 2023 naar de reguliere inleverpunten van de Gemeente Zuidplas en Cyclus N.V.

Zij rekenen op ieders medewerking dat geen papier meer wordt achtergelaten vanaf 1 augustus 2023 en danken voor het getoonde vertrouwen in het verleden.

De inzameling van kleding op Sportpark Dorrestein in de blauwe container blijft wel in stand na 1 augustus 2023.