Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Zomerfeest bij In de krom

Op zaterdag 24 juni 2023 vond het zomerfeest plaats bij zorg- en kinderboerderij In de Krom in Moordrecht. Het was een gezellige dag vol plezier en activiteiten voor het hele gezin. Het weer werkte gelukkig mee, want de zon scheen uitbundig en zorgde voor een perfecte sfeer.

Voor de kinderen waren er talloze leuke activiteiten georganiseerd. Ze konden genieten van ponyritjes, ook was er een schminkstand waar kinderen hun gezicht konden laten versieren met kleurrijke ontwerpen. Het springkussen zorgde voor veel springplezier en vrolijk gelach. Verschillende spelletjes zorgden voor spanning en vermaak gedurende de dag.

Maar dat was nog niet alles! Tijdens het feest konden de bezoekers smullen van heerlijke pannenkoeken, tosti’s en ambachtelijk schepijs, gemaakt van verse koemelk. De geur van versgebakken pannenkoeken vulde de lucht en zorgde voor een heerlijke eetervaring. Er was voor ieder wat wils, en de lekkernijen werden met veel enthousiasme ontvangen.

Een bijzondere gast op het Zomerfeest was de brandweer van Moordrecht. Zij brachten hun tankautospuit mee, die van dichtbij bewonderd kon worden. Het was een ervaring voor jong en oud om de grote brandweerwagen te zien en zelfs op de foto te gaan met de brandweerlieden. De aanwezigheid van de brandweer gaf het feest een extra touch.

Naast de vele activiteiten en de brandweer, waren er ook spelletjes zoals varkens vissen en het rad van fortuin. Deelnemers maakten kans op leuke prijzen, de spelletjes waren een leuke toevoeging aan het geheel en zorgden voor extra vermaak gedurende de dag.

Een foto collectie van de dag is te vinden op: Facebook