Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Leergeld Hollandsche IJssel biedt gezin dagje uit aan in Plaswijckpark

Gezinnen die geldproblemen hebben kunnen bij Stichting Leergeld Hollandsche IJssel een aanvraag doen voor een dagje uit naar Plaswijckpark. Doelgroep is kinderen van 2 tot 12 jaar met hun ouder(s). Mocht het gezin ook nog een kind hebben dat iets ouder is dan is dat geen probleem! En, als verrassing, ontvangen ieder kind en ouder bij de entree een voucher voor een lunchbox. Zo is het dagje uit helemaal compleet.


Komt uw gezin in aanmerking voor de Plaswijckpark toegangsbewijzen? Als het gezinsinkomen laag is (130% van het sociaal minimum), waarbij het niet uitmaakt of dat inkomen een uitkering is, ZZP-inkomsten, salaris of leefgeld, kan een aanvraag worden ingediend. Vermeld bij de aanvraag de gegevens van alle kinderen van 2 t/m 12 jaar en of het een één-of twee ouder gezin betreft. (voor kinderen t/m 1 jaar hoeft geen entree te worden betaald).


Ga naar de website www.leergeldijssel.nl of www.samenvoorallekinderen.nl, en dien de aanvraag in. Een recente inkomensspecificatie uploaden is niet verplicht maar versnelt de afhandelingsprocedure. U ontvangt, zolang de voorraad strekt, de toegangsbewijzen per post.