Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Scherp in Packaging nieuwe hoofdsponsor ZVH Volleybal

Met gepaste trots presenteert ZVH Volleybal Scherp in Packaging als de nieuwe hoofdsponsor. Komend jaar zal door de eredivisionist de naam “Scherp in Packaging ZVH” gevoerd gaan worden. Het uit Zevenhuizen afkomstige Scherp Verpakkingen heeft zich voor (minimaal) één seizoen verbonden aan de club.

Scherp in Packaging levert een uitgebreid pakket aan verpakkingen in verschillende branches, verhuizen, bloemen en planten, industrie, webshops en bouw. “Wij zijn verheugd om dit team komende jaar te ondersteunen” geven de eigenaren Leen Schakelaar en Ralph Nenk aan. “Als bedrijf zijn wij continu bezig om te verbeteren en te innoveren, niet alleen doen wij dit met onze producten maar ook met onze dienstverlening. Deze drive willen wij overbrengen naar het team en de vereniging” aldus Nenk.

Schakelaar heeft zelf veel affiniteit met sport en volleybal. “Mijn sporthart gaf aan in te gaan op de vraag van ZVH Volleybal.” “Fantastisch dat Scherp in Packaging eredivisie-volleybal in ons dorp op deze manier ondersteunt” aldus Richard Rademaker.