Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Zomerprogramma Cruyff Court Moordrecht van start gegaan

Op woensdag 3 mei om 14.00 uur was de officiële opening van het zomerprogramma. Er waren diverse sporten te doen en er stond een springkussen. Wethouder Wybe Zijlstra gaf spreekwoordelijke aftrap van het zomerprogramma door o.a. een potje mee te voetballen. Maar ook boogschieten en badminton stonden bij hem op het programma.

Het zomerprogramma op het Cruyff Court ‘Memphis Depay’ in Moordrecht heeft elke woensdag in de maanden mei tot en met september een sportieve activiteit. De organisatie is in handen van de Stichting ZO! en Sportstichting Zuidplas, waardoor er altijd een jongerenwerk en een buurtcoach aanwezig zal zijn. En ondanks dat bij de naam Cruyff iedereen gelijk aan voetbal denkt, zullen er ook nog vele andere sporten en activiteiten zijn. Zo staat er hockey tot aan frisbee en lasergamen op het programma. Het complete programma staat op actiefinzuidplas.nl/activiteiten en meedoen is gratis.

Dit jaar zijn ten opzichten van voorgaande edities de aanvangstijden wel veranderd. Eerst was er alleen sport in de middag. Dit jaar worden de middag en de avond afgewisseld. De ene week start het zomerprogramma om 14.00 uur en de week erna om 19.00 uur. Zo zorgen ze ervoor dat nog meer mensen mee kunnen doen aan de sportieve activiteiten.

Een fotocollectie staat op: Facebook